Zelfreinigende dekken met polyurethaan strips

Deze zeefdekken zijn gemaakt van roestvast staal of verenstaal. De draden worden op de juiste plaats gehouden door polyurethaan strips.
Deze strips zijn zo gepositioneerd dat ze netjes overlangs de zeefdekken machines vallen.

Hoe gebruikt u Zeefdekken.nl:

 • Selecteer een zeefdektype.
 • Specificeer eigenschappen en aantal.
 • Plaats uw offerteaanvraag. Klaar!

Voor uw bestelgeschiedenis en het plaatsen van een herhaal order, log dan in. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Trading Dutchmen.

Offerte aanvragen zonder gebruikmaking van de webconfigurator? Dien uw aanvraag dan in via ons contactformulier:

Naar formulier

4 Zeefdek(ken)

per pagina

 1. TEXO-REC-PU

  TEXO-REC-PU

  Gemaakt van rechte longitudinale draden die op de juiste afstand gehouden worden door een polyurethaan strip. Beschikbaar in alle openinggroottes, met een draaddikte tot 5 mm.

 2. TEXO-CAR-PU

  TEXO-CAR-PU

  Deze dekken hebben geribbelde draden aan de kant van het zeefoppervlak. Dit leidt tot min of meer vierkante mazen die in verhouding zijn met de toonhoogte van de geribbelde draad. Met deze rastering waarborgen de TEXO-CAR dekken een exacte kalibratie voor verschillende korrelgroottes.

 3. TEXO-TRI-PU

  TEXO-TRI-PU

  Met deze rastering is verstopping vrijwel uitgesloten dankzij verschillende trillingen en schommelingen van de longitudinale draden als gevolg van het doorsnede verschil. De TEXO-TRI dekken beschikken (anders dan de TEXO-CAR dekken) over driehoekige gaten die verkregen worden door een gekrulde draad met een rechte draad met dikkere diameter, af te wisselen.

 4. TEXO-OND-PU

  TEXO-OND-PU

  Voor een nog betere kalibratie van het materiaal waarmee een zeer hoge efficiency bereikt wordt.

4 Zeefdek(ken)

per pagina