Zelfreinigende dekken met geassembleerde stalen draden

Veelal gebruikt voor het zeven van materialen onder hoge tempeartuur, bijvoorbeeld in de asfaltverwerkingsindustrie. De zeefdekken zijn gemaakt van veerstaaldraden die bij elkaar gehouden worden door overdwars geassembleerde veerstaaldraden. Deze worden zo aangebracht, dat ze netjes in de dragers van de zeefmachines vallen.

Bij een bestelling zullen dus naast de zeefdekmaten, ook de afstand tussen de dragers en het spansysteem gemeten moeten worden (longitudinaal or overdwars).

Hoe gebruikt u Zeefdekken.nl:

 • Selecteer een zeefdektype.
 • Specificeer eigenschappen en aantal.
 • Plaats uw offerteaanvraag. Klaar!

Voor uw bestelgeschiedenis en het plaatsen van een herhaal order, log dan in. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Trading Dutchmen.

Offerte aanvragen zonder gebruikmaking van de webconfigurator? Dien uw aanvraag dan in via ons contactformulier:

Naar formulier

2 Zeefdek(ken)

per pagina

 1. TEXO-CAR-W

  TEXO-CAR-W

  Deze dekken hebben geribbelde draden aan de kant van het zeefoppervlak. Dit leidt tot min of meer vierkante mazen die in verhouding zijn met de toonhoogte van de geribbelde draad. Met deze rastering waarborgen de TEXO-CAR dekken een exacte kalibratie voor verschillende korrelgroottes.

 2. TEXO-TRI-W

  TEXO-TRI-W

  De volgende stap in de zeefdektechniek. Dankzij verschillende vibraties en schommelingen van de longitudinale draden als gevolg van het diameter verschil, wordt samenklontering bijna volledig uitgesloten. De TEXO-TRI dekken beschikken (anders dan de TEXO-CAR dekken) over driehoekige gaten die verkregen worden door een gekrulde draad met een rechte draad met dikkere diameter, af te wisselen.

2 Zeefdek(ken)

per pagina